torsdag den 31. marts 2011

Knaster til Torben i aften!

Den forrygende fundracer fest for 1½ uges tid siden gik fantastisk og der blev slæbt masser af dejlige knaster i hus til Racer-Torben. I aften afsløres hvor meget, når der ved en storslået ceremoni skal overrækkes store sække fyldt med guld og ædelstene samt indholdet af adskillige Joakim Von And Pengetanke. Kig forbi i aften, ved 8 tiden går det løs!


Snart er det slut med at cykle rundt på Jyllandsringen, i aften bliver der penge til benzin!

onsdag den 30. marts 2011

Finally!

Efter at pladen blev fremskaffet til Ducati'en, kom der ekstra turbo på arbejdet med at få den på gaden. Sædeskallen blev spartlet, slebet og spartlet og slebet endnu engang. Derefter var det ned til bilexperten og finde den røde farve der bedst matcher tanken og få givet det hele en omgang. Til sidst vrimlede det med småting der skule fikses, og ledninger der skulle lodes og andet godt, men igår kom den på vejen for første gang!



Kåben skulle også males rød, men indersiden er malet sort, hvilket betød masser af bøvl med afmaskering af indersiden.


Klistre klistre



Samlet og lakeret ligger kåben klar. Desværre døde batteriet midt i det hele, så det var op på Kreidleren og afsted til Thansen. Det lettere smudsige gals kommer sig af at jeg tapede glasset til for at beskytte det, hvilket virrede fint nok, man skulle nok bare have brugt malertape. Resterne er pissebøvlede at få af.


Mit nyfabrikerede udstødningsbeslag skulle lige metallimes sammen med Supertrapp udstødningen, hvilket smeden klarede næsten uden huller i potten. Men nu kan jeg selv køre det hele ned til oliehulen og få sagerne TIG-svejset.



Så for den! Samlet og klar.....


Morten Raun har også været dygtig på CB'eren og det var tid til en første tur sammen. Hvilket gik fint, der er dog problemer med at få den til at trække efter noget tid på vejen. Sælgeren snakkede om at Ducati'er ikke bryder sig om koldt vejr, men måske der kan gøres noget ved det?


Så godt som færdig. Der er stadig mange småting, som inddysning, sædeskum andre ting der skal fikses, men først....


...klistermærker fra de gode gamle dage der understreger hvor cool den er. Det helt røde look virkede lidt "ferskt" hvilket blev afhjulpet med dyrt indkøbte klistermærker, hvis jeg bliver træt af dem kan de jo bare pilles af.

Nu skal den kommende sæson forhåbentligt nydes på den fineste maskine jeg nogensinde har ejet (ud over Kreidleren selvfølgeligt!). Der er booket banedag på Ring Knutstorp d. 16. april, og så skal det blive spændende at se hvad den kan! Det næste projekt er dog allerede linet op, racer Ducati Pantah'en skal samles i en fart så der kan komme noget ræs ud af i år.

tirsdag den 29. marts 2011

Store nummerplade dag

Over vinteren har der været vild aktivitet for at få alle de fine MZ-maskiner på vejen. 4 MZ TS150, 1 ES150'er og en ordentlig moppedreng af den store TS250 er blevet gjort klart. Det er dog let nok at lave MZ'ere (lige undtagen at få dem til at lade), den store hurdle er nummerpladen!



Alle de papirer! Patbajs og Suki kæmper bravt med at få kragetærerne til at holde sig indenfor linierne.



Flere kommer til. Søren svejsemand fik klyttet en MZ'er frem i top tempo og nu var alle 5 MZ'ere klar til pladen.


Tadah!!!! efter fantatisk service fra numerpladekontoret i sydhavnen (no shit!), var der 6 styk efterfølgende nummerplader til maskinerne. Alle til stolte østtyskere på nær, længst til højre hvor en sørgelig Ducati har sneget sig ind i det fine selskab.


Hjem i klubben, på med pladen og ud i sneen. Patbajs og Knudsen er som små børn i en slikbutik.


Snart skred sneen dog og hele banden kunne komme afsted. Meget rammende er der en der kører og tre der lige skal hjælpes lidt.


Som en lille sol! Thomas har elektronisk tænding, hvilket giver en flot lysproduktion


Foråret og mange mange dejlige kilometer/nedbrud venter forude!

fredag den 18. marts 2011

Tonight's the night!

I aften løber den store Torben-støttefest af benene og programmet er fyldt til randen med fis og ballade!

Verdens bedste Teufel Band: The Jans
Bajere og boosium til spotpris
Skyd med luftgeværet og prygl sømmet i
vind en fed knallert for 25 kr
Se verdens hurtigste racer maskine få prygl
Masser af fandens fede sager up for grabs!
Bliv venner med de bedste mennesker der findes kan!
, og få det lækreste bukser i byen :

På falderebet har vores allerbedste ven HP bragt et satans kup af en vidunderkombo til torvs. Mega bad ass læderbukser med passende cowboy futter. Alt vil kunne lykkedes med sådan et sæt på underkroppen! Kom og byd!

Vi ses i aften ll 21!


Yawsa! Det er fine sager!

torsdag den 17. marts 2011

Noch ein Moped!

Imorgen er det tid til årtiers fundracer! Der skal skrabes knaster hjem til ludfattige racer Torben og nu er der endnu en satans fed knallert på højkant! En vaskeægte Velo Solex 2200. Den har været i donoren, Kasper's, familie i generationer og er lige klar til at drøne ud i foråret på!

Køb lodder, fest som en gal og støt en god sag på lørdag kl 21!


Uhauha, den eftertragtede 2200 model kendetegnes ved übercoolness og andre smarte egenskaber!

Vroom!


Retro cool når det er allermest retro!

Ses lørdag!

Fest og farver!

Dagens Teaser for den store Støt-Torben fest lørdag! Et styks retro cool jakke doneret af Kasper. Der signaleres bad ass pro-rygning og skulle man falde om i en rendesten, mærker man intet med al den beskyttende læder omkring sig!

kom og vind på lørdag!


Start sæsonen med en ny jakke og en smøg!

onsdag den 16. marts 2011

Win this wonderful Leder-kombi!

Endnu flere gode sager der kan vindes i weekenden! Peter Ravn donerer en dejlig varm læderflyverdragt, der både er praktisk til hverdag og fest. Står man lige og har startet en racerkarriere eller vil man bare altid se godt ud på knallerten er denne sag, lige sagen! Kom og vind på lørdag!


Sikkerheden var i top, stilen er i top!

SpartleSlibeKlistreMale

På torsdag er det afsted på motorkontoret for at hente plader, og det skulle da være satans om man ikke havde noget at sidde på inden da! Efter at alu-snitteriet var på plads var det efterhånden blevet tid til at finde sædets endelige form og få spartlet færdigt. Sædet var fra starten af meget kantet, hvilket nok var lige i overkanten, specielt med den mere runde 70'er kåbe. Planen var derfor at få den efterhånden brede røv skåret til så det var mindre Transformers og mere rumraket over sagerne (eller noget i den retning)



Den evigt ressourcefylde Suki lars (Manden bag alle danske, snart globale, animationsfilm) havde fiflet i photoshop og leveret et par udkast. Så det var i gang med malertape og målebåd for at sikre at siderne blev nogenlunde ens.


Der gik en del baner tape til og en kaffekop kunne bruges som model når hjørnerne skulle rundes af.


Nogen sylfide bliver det sæde ikke, men det hørmer smukt af 70'er tidlig 80'er endurance racing


To skæreskiver til Dremlen og en omgang asbestlunger senere og sædet er snittet til.


Derefter var det fuld fart med delta-sliberen for at få nogle pæne lige sider og fine rundinger. Glasfiber er, specielt efter min alu-leg, meget let at arbejde i.


Tadaah!! væsentligt mindre og lidt rundere. Jeg kan stadig bruge inderskærmen, der skal dog snittes en del af det bagerst så man ikke kan se al den sorte plastic.


Desværre er det langt fra slut. Djævlen er som altid i detaljen og det betyder glasfiber og finspartel en masse. Stinkende, støvende elendigt arbejde, men der er ingen vej udenom. Idag skal der spartles yderligere og med lidt held kan der grundes og males engang i nat.

tirsdag den 15. marts 2011

Win this amazing poster and some ultra stylish boots!

Næste teaser (!) til den store velgørenhedsauktion og fest på lørdag. Vores gode ven Kim Scholer har doneret en plakat fra sin mere lumre samling, samt et par robuste sko der nok skulle se en igennem en karriere som post-apokalyptisk Mad Max-wannabe. Der vil være forskellige former for auktion på lørdag, knallerter og lignende vil være på spil via lodsedler der til billig pris kan købes i løbet af aftenen. Dette sikrer at alle kan score sig en fin knallert for småpenge, samtidig med at der postes godt med knaster i Torben-kassen, mindre ting, som plakater og andet godt vil komme under auktionarius' hammer.

Som dagens første objekt: En fantastisk, indrammet og original plakat fra filmen "Inga en luder på 15":



Tiderne skifter, men det meste består. Alle ved at damer er vilde efter motor-bøller. Ligeså Inga...



Heavy duty boots til manden der lever hårdt og tit træder folk over tæerne, eller til motorcross-køreren!



Det bliver genialt på lørdag, husk knaster og kom kl 21!

mandag den 14. marts 2011

Win this amazing sliced up Engine!

På Lørdag er der KÆÆÆMPE MEGA fest for at støtte og fejre vores gode ven af huset, Ræser Torben. Der vil blive fyret op under alskens gammelt ræsermaskineri, The Jans vil spille op som gale og bajerne vil flyde lystigt! Aftenens højepunkt vil dog være den store auktion over gode sager, alt sammen til fordel for Torben. Der kan vindes knallert, eksotiske racersager og meget andet godt!

Det vrimler stadig ind med sager til auktionen, og det sidste nye er denne fantastiske opskårne motor der for alvor sætter en i stand til at gennemskue knallertmotorens hemmeligheder! Den er ikke bare et pædagogisk værkstøj af højeste kaliber, den ville også pynte i ethvert hjem, foran fladskærmen eller i fodenden! Kom og byd, og bliv lykkelig!


HMW motor fra det fine vesttyskland!


Drej håndtaget og verdens 8. vidunder vil afsløre sig!


Vaskeægte motor, med en enorm indsats kunne man også få den på vejen igen!


Team TR arbejder hårdt på at holde alle kørere i stalden glade, indtil videre er det kun Torben, men flere er på vej!

onsdag den 9. marts 2011

Voll gas auf Yamaha XT

Rune's Xt'er er igang med en større renovering, men når den engang bliver færdig er den perfekt til alle lejligheder. Man kan f.eks. forsøge at stikke af fra panserne i bedste Olsen bande stil, eller fra slemme fransk/tyske XT-bøller!


Både XT'er og Golf 2 får prygl


Perfekt til bjerge og letlevende damer, hvornår kommer din ud og køre Rune?

tirsdag den 8. marts 2011

Sitzbank!

Foråret er lige om hjørnet og folk knokler som gale for at få noget på vejen inden sæsonen for alvor kommer igang. Det samme med mig og Ducati'en. Købt sidste sommer, startet ca. 1000 gange stående på arbejdsbænken, og nu endelig ikke så fandens langt fra vejen. Den største hurdle var at at betale afgift. 21.000 gode Kachungis kostede det! Satans mange penge, men den samlede maskine har stadig "kun" stået mig i 34.000 hvilket ikke er så galt for et vidunder som Ducati'en. I sommers købte jeg en fin kåbe af racer-Torben og den er nu forsvarligt monteret sammen med en fin rund MZ-parabol. Udstødningen var der savet i og den lyder ganske fantastisk, men for at man for alvor kan komme ud og køre mangler der et sæde. Det gamle ligner lort, så jeg bestilte et Ducati TT2 sæde fra de meget flinke og billige typer ved EuroplastSucci i Italien. Ideen var som altid super. Jeg havde på en eller anden måde regnet ud at det sæde ville passe perfekt på min, så der intet bøvl ville være, men AK! Der skal skæres og snittes inden det hele kan lykkes.



Første tur ud i solen i 2011. Resterne af det gamle sæde sidder på. Ikke bare er det flosset, det er også satans grimt, men planen er at kunne skifte over til dette når damen skal have en tur.


Flot TT2 sæde i umiskendelig tidlig 80'er LEGO stil. 50 Euro fra Italien inkl. forsendelse!


Lidt frihånds-vinkelslibning senere og sædet blev delt i to så det kunne passe over stellet og de sære vinger måtte lade livet.


Det passer! Med lidt tape var det muligt at gennemskue hvordan sædet kunne komme til at sidde. Den bliver lidt bred over røven, men til vinter kan man vel prøve igen med et andet.


Så var det ellers igang med lidt plade alu og finde ud af hvordan de to sædedele bedst kunne samles. Som det er til at se arbejder vi med præcisionsværktøj: Både plastic- og stålskydelære, tommestok og sprittusser!


Efter at der var blevet skåret alu til var det frem med 2-komponent epoxyen og få det hele klistret sammen. Mikkel knokler ved siden af på XS-hjulet.


Her er bundpladen ikke limet på endnu, men det er tydeligt hvor det går henad. Mere alu og glasfiberspartel skal gerne gøre for en plan og fin flade til sidst.


Så blev den ellers bred over røven, men med en jawa eller puch baglygte skal det nok se fint ud



Bunden af sædet skal skæres til så den ikke er så kantet, men formen skal lige findes (OLLE?!?!)


Når det hele snart bliver malet rødt og får en omgang klistermærker på bliver det for alvor sommer!

søndag den 6. marts 2011

På vej mod to hjul...

Efter en lille hændelse i sommers, hvor 10-12 egre i baghjulet nedlagde arbejdet mens jeg var på vej mod Bedrock med ca 120 Km/t på motorvejen nær Slagelse, har XS'eren ikke fået rørt sig så meget. Sjovt nok mest fordi selv ikke 4 granvoksne Teufels med dækjern og hammere kunne vride dækket af fælgen.

Med foråret bankende på døren var der dog nødt til at ske noget, så jeg besluttede betale for at at lade dækmanden flå dækket af, hvilket også voldede ham en del besvær på trods af store hydrauliske maskiner og andet proffi grej. Men af kom det.

Et styk skam-ekset baghjul med et par håndfulde knækkede egre...




Ud med de gamle egre, i med nye



50% lavet. 120% mangler. Bemærk den lille handy skrumaskine - perfekt til jobbet!


Man kan sætte egre i på mange forskellige forkerte måder. Efter et par forsøg fandt jeg den ene rigtige.

Så er hjulet grov-opspændt. Denne gang vil jeg dog have det forbi et par kyndige øjne inden jeg spænder det endeligt op... for med for stramme egre får man (ja, rigtigt gættet) - knækkede egre!