onsdag den 5. januar 2011

Juno's Royal Enfield Cafe Racer

Der er ikke mange Cafe racere der drøner rundt i Seoul, men min gode ven og uheldsfugl Juno, har en af de bedre af slagsen. En 2007 Royal Enfield 500 Bullet danner basis for maskinen, der i den grad er blevet bygget om, mestendels med stumper fra Royal Enfields tilbehørskatalog. Fine sager! Med en fladspjælds-karbu og supertrapp kan den som den eneste af maskinerne i Royal Enfield Rdiers Club Korea toppe de magiske 100 MpH.


Red ones go fasta! Endda i Korea, hvor det stadig var muligt at fise rundt på den her i december.


Juno på en lånt non-racy Enfield med damen bagpå, og ja han har købt matchende Ruby Pavillion hjelme til dem begge. Man kunne ellers have fået 8 MZ'ere for pengene.

Jeg fik kørt en hel del på Enfield'erne i Korea, og der var overraskende meget pep i den gamle stødstangsmotor. Meget mere moment i bunden end SR'erne, men ikke så meget kapow i toppen. De brød dog stadigvæk sammen om ørerne på folk dernede. Ikke mange koreanere her lært at skrue fra barnsben, så de fleste problemer skulle fikses på Enfield værkstedet, fra tid til anden kunne man også godt selv drømme om et autoriseret MZ-værksted....

1 kommentar: