mandag den 27. september 2010

Ring Djusland

Forrige weekend var der Classic TT på Ring Djurland og vi var afsted en ordentlig bande. Drømmen om at alle kunne hoppe på maskinerne gik dog lettere i vasken da 2 maskiner klappede sammen fredag eftermiddag, så kun Stange og Svejsemanden kom afsted på motorcykler og Maretti drønede afsted på sin trofaste Simson. Johan og Jonas tog et ekstremt tidligt morgentog lørdag og fandt de lettere ramponerede motorentusiaster hjemme ved morten risom hvor en hård aften i Århus havde sat sine spor. Afsted på eventyr....


Mikkel har fået anskaffet sig et monstrum af en Africa Twin, den laster nok en del mere end XS'eren, men den kunne godt bruge et par Clip on'er.

Der var dog problemer i Paradis. Svejsemandens...ahem...fine GS'er var låst sammen med Simson'en og nøglen var knækket i låsen.

Gode råd var dyre, eller det vil sige en vinkelsliber og en forlængerledning i Silvan var dyre, men de befriede maskinerne og forhåbentligt kan vi få knasterne tilbage.

Så var det ellers afsted til Ring Djusland, Maretti og Risom var så glade for turen at de lige kørte 40 km for langt, men hva fanden.

Motorcykelræs er en mandesport, og selv bondeknoldene ser ud til at dukke op, heldigvis har vi vores helt egen af slagsen med.

Risom er imponeret over hvor forberedte folk er, træsko uden hælkap med på bimmeren...klart!


Inde i Pitområdet var der vild aktivitet, alle de gamle maskiner skulle bringes til live.


Overalt var der dødsræsere fra en svunden tid, her en flot Seeley G50'er.

Moto Guzzierne var stærkt repræsenteret, og mange havde en perfekt racer patina

Den her klarede sig rigtigt godt

Manden vi alle var kommet for at se var dog Torben, nr 57. Han er vores lokale helt og kører både med på en 250'er Ducati, 500CC BSA Gold Star og en hidsig Ducati Pantah.

vejret artede sig nogenlunde og selv Lysgaard senior var dukket op for at se ræs.

I det hele taget var der gjort meget for tilskuerforholdene, pølser og øl lige om hjørnet.

Vrooom Kabooom! Masser af ræs. torben hev 3 2. pladser hjem om lørdagen og nåede desværre at smide Pantah'en søndag, men vi regnede let ud at han var den bedste af alle.

"GS'eren skal bare have nye dæk, så kan den også være med"


Pissefed weekend med masser af ræs, og ballade. Der blev festet med godtfolket fra Oliehulen der dukkede op lørdag aften sammen med resterne af os i Transitten. Det blev også tid til et besøg hos Jesper Brøns. Næste gang må vi se at være nede på banen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar