tirsdag den 28. september 2010

Cirkus for rigtige mænd

Hvad gør man hvis man ikke har sit liv kært, ligger inde med fin lædervest og har glemt sin hjelm sidst man var i detentionen? Mens du lige tygger på den, så kan jeg fortælle at Christianitterne søndag fejrede fødselsdag. De forhenværende hippier med nuværende kontorjobs dukkede op i deres gamle batiktøj, de unge overførselsindkomstsurfende fristadsbeboere hørte dødstechno og hashsalget mindede mere om en offentlig oplysningskampagne end lyssky forretning. Men der midt i frisindet, var der et lille paradis i paradiset! Og det fører mig tilbage snakken om livet, lædervest og hjelmløsheden. For festlighedernes højdepunkt var uden tvivl Skandinavisk Motorcirkus' Dødsdrom. Iført en ulastelig uniform bestående af læderbukser, hvid skjorte, sort vest samt bar pandebrask trodsede motorakrobaterne tyngdekraften på deres gamle Indian motorcykler fra 20'erne.

Bag teltdugen venter udstødningsduften og dødsforagten.
I bunden af dødsdromen var der et lækkert opbud af gammelt hjemmebygget skrammel,
samt et bord, så man kunne spille kort, hvis man begyndte at kede sig under forestillingen.
Dan Alexander var forestillingens damebedårer og en fandens karl. Tøserne hvinede og mændene brølede!


Tidligere er der på Teufelskerle bloggen blevet skrevet om hvor nemt det er at bygge sådan en lille dødsdrom, så jeg regner da med at vi til næste klubaften skal smække sådan en sammen i knallertregi. Måske kunne man invitere gutterne fra Skandinavisk Motorcirkus ud og holde en lille gør-det-selv workshop?

En lille sjov, men sørgelig, anekdote er at en ældre udgave af dødsdromen engang blev lånt ud til nogle nordmænd, der så forsvandt fra jordens overflade og aldrig leverede de mange ton trækonstruktion tilbage. Så sig endelig til, hvis du ser en vildfaren dødsdrom rakke rundt på de norske kræmmermarkeder!

1 kommentar:

  1. Mere video fra dagen her: http://www.youtube.com/watch?v=ccxxBHhnOJQ

    SvarSlet