mandag den 28. juni 2010

Afsted til Bedrock

Forrige weekend var en god flok til Bedrock i det sydfynske hvor der festes på Rockabilly manér i en kæmpe grusgrav. De fleste kørte fredag, men vi var to der først kom afsted lørdag. Det gik nogenlunde som planlagt.

Inden vi kunne komme afsted måtte smeden lige fikse en udstødning der ikke ville blive på sin plads og en nummerplade der var raslet løs.

Smeden havde stilsikkert sammensat det perfekte grej til en dejlig CB750'er køretur. Luftige jeans, ternet bælte. Jakke fra hans GSX-R dage, AGV hjelm fra 80'erne og passende blå solbriller. StyleKing! Ud på motorvejen med os!

Der mangler noget! En 6mm bolt kan åbenbart ikke holde en nummerplade på plads når man først åbner op for den mægtige CB750!

Heldigvis kunne en rask travetur ned ad motorvejen klare det problem og en lettere bøjet nummerplade blev skruet/klistret på igen.
Så kom regnen! I store fede stråler ørlede det ned over os, et hurtigt forsøg med lange underbukser og regntøj burde kunne klare det...

Desværre regnede det mere og mere og det gjorde nas på Smeden der i sin åbne hjelm fik godt med prygl fra vandet. Vi gemte os i en fynsk skov i 30 min.

Det pisser ned, men humøret holdt.

Til sidst søgte vi ly på et fint lille cafeteria hvor vi kunne slubre the og vente på det gode vejr.

Vel ude på pladsen mødte vi Rune der lige havde købt en flot XT500 i Esbjerg, den havde næsten kørt uden problemer hele vejen til fyn.

Morten Risom var i hopla og fyrede som altid MZ'eren af. DEsværre blev en af Harley Gutterne sure, en MZ'er er vist ikke hel slem nok. Det er som om den ikke har nok fake-patina eller ikke har kostet nok til at den kan være sjov. Ak... Det var dog stort set lige meget og vi festede hele natten og væltede rundt i mudder.


Søndag havde Risom inviteret os til Svendborg for at se hans færger. Desværre var der rod med XT'eren, så det tog lidt tid at få den på vejen.

Smeden havde ondt i hovedet og sagde ikke meget før ved 4-5 tiden.

DE fynske smålande veje er geinale, men alle kører så pisse langsomt dernede!

Pause udenfor Svendborg, smeden er lidt træt.


morten er maskinmester og står for tiden for de her skønheder.

Efter burger var det hjem mod Køffe. På storebæltsbroen mistede vi dog Rune og XT'eren. Hvor helvede blev han af?

Hvor er Rune?
Efter 10 min kom manden trækkende, den var gået død på vej ned af broen.

Kæden havde gnavet en dårligt placeret ledning over, så der skulle lappes.

Heldigvis havde den nu friske Noicolai lige en meter ekstra ledning under sædet. Derefter kørte alle maskinerne perfekt og vi kom hjem i fin tid. Fed tur!

I weekenden er det afsted til Ostblocktreff i Pütnitz, østtyskland. Det bliver fandme fedt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar