fredag den 25. september 2009

Besøg hos BSA-kongen

I weekenden var Morten og Jonas et smut ude på Djursland for at sige hej til Jesper Brøns. Manden har skabt sig et lille himmerige ude på Jyllands næsetip. Der samles på BSA'er, Norton'er, Ducati'er, Moto Guzzi'er samt en god del Sachs motoriserede knallerter. Der bliver skruet en masse i det hele og samtidig er der blevet plads til at grave to søer (en til skildpadder og en til krebs), bygge en fin cross-bane rundt om søerne og kokkere lidt mørt kæbekød med kartoffelmos til gæsterne.


Da morten og jeg ankom var Jesper godt igang med at skifte baghjulslejer på sin fine KTM'er med Sachs motor. Fine sager!

Sidste gang vi var derude fandt vi en fin MZ'er bag et skur, den starter og er fed. Den skal snart hentes hjem!


Lars Burmeister, den ukronede danske Kreidler konge var også på besøg på sin fine BSA Victor Cafe racer. Jonas var et smut ude på den og der er godt med bundtræk i sådan en gammel sag, den er dog også noget mindre og lettere end hvad vi ellers er vandt til, fine sager i svingene!

Jesper har gemt maskiner alle vegne, til højre står to fine Ducati 250'ere, længere inde en del BSA'er, til venste en fin Honda og i forgrunden kan anes styret af en hjemmebygget Sachs motorcrosser.

Manden har prioriteterne i orden. Soveværelset er fyldt op med gamle Ducati SS'ere. Sørme fine sager, men også kun noget for den omhyggelige og tålmodige mekaniker!


Efter snak og kæbekøb var det dødsræs hjem mod Århus. Morten ETZ 250'er lå i front hele vejen. Dødsmaskine! BSA'en lavede også lidt bøvl med bremselyset inden afgang, det er jo en englænder!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar