tirsdag den 16. juni 2009

Postkort: En hilsen fra Christian og hans BMW

Christian har gang i et rigtig fedt projekt og vi glæder os til han kommer trillende forbi værkstedet på den her.

En ganske interressant mail dumpede ind i dag. Christian som tidligere har fortalt om sin R75/5, er kommet virkelig godt igang med hans obygning til Cafe Racer. Han skriver:

"Det går planmæssigt med cyklen. Er ved at ha' bagstellet færdigt til at modtage et gammelt racersæde jeg fandt. Stellet er blev lavet i lidt tykkere gods, fordi det var hvad der lå på hylden, men synes egentlig også at det klæder cyklen meget godt. Ligeledes er der kommet et par Tarozzi clip-ons på der passer utrolig godt i cyklens stil med alu clamp og umbracoskruer. Jeg fik skaffet et par gamle lygte holdere, som jeg skar ca. 25 mm af så styret kunne passe. Det resulterer i at forlygten kom ned og alignede pænere med tanken. De originale ligger nu på hylden sammen med den gamle bagende med skærm, stel og lygter. Det er planen at den skal kunne bringes tilbage til original stand, hvis man lyster. Ellers mangler jeg bare at tilpasse en ny alubagskærm, baglygte og nummerplader på siden... der kommer flere billeder kommer når det skrider frem ad! Håber alt er vel med jer og jeres cykler. Kommer snart forbi!"


2 kommentarer:

  1. Den er fandme fin Christian! Vi ses i aften

    SvarSlet
  2. jeg kan desværre ikke kikke forbi i aften da familien skal passes! det bliver en anden gang, tror også lige koplingsarmen har godt af en pause ;)

    SvarSlet