fredag den 28. februar 2014

World Superbike Phillip Island

I forbindelse med en halvbagt undskyldning for at lave noget arbejde lykkedes det mig at få en tur til det sommervarme Melbourne Australien. Mit besøg faldt sammen med sæsonpræmieren på årets World Superbike løb, så jeg drog syd på mod den fantastiske Phillip Island racerbane. Indtil videre har jeg primært set nordiske racerbaner og i forhold til Phillip Island falmer det en hel del. Ned ad langsiden ser det ud som om racerkørerne er direkte påvej i det blå ocean med udsigt til rullende bølger og den slags. Det kan varmt anbefales at rejse afsted. Folk kører i den grad hurtigt og de kære Australiere er flinke og har god MC smag!
Just ankommen. 32 grader og solskoldning ret forude, men også en fin Ducati F1 der kunne oogles!

 
Det var således indrettet at alle tod deres maskiner med ind på tilskuer pladserne så de let kunne komme rundt om den ret store bane. Derfor var der et hav af fede maskiner!
 
Fredag og lørdag blev der også kørt klassisk. Egentligt meget federe, men jeg var kun tilstede søndag hvor de nye fine maskiner kørte, men der var rig mulighed for at kigge, sludre og pille ved maskinerne. Her en slem Z1 baseret ræser.

Der var også et par Yamaha TZ750. Mega fede.


Vinderen af begge klassiemløb kørte denne Slemme Katana

og så var der ræs. Masser af drama med både Ducati, buel, MV Agusta, Bimota og alle japanerne til stede


Der blev i den grad gået til ståelt. Imponerende sager, men også ret overskueligt og i forhold til bilræs er det fedt at man kan se at det er rigtgie mennesker der (desperat) er ved roret.

Det blev til en held del ture i kattegruset, men ingen døde så ålt godt.
Masser af hygge blandt publikkumer. Der blev bællet øl og peget fingre i stor stil.


Da solen havde ristet de sidste hjerneceller kunne man gemme sig indenfor og kigge på nye og nyere maskiner. Lækker omgang. Så må man jo se om man kan finde en konference i nærheden af næste løb.....Ingen kommentarer:

Send en kommentar