torsdag den 29. august 2013

Sæde og tank på Ducati'en

 Efter et halvt år hvor den har stået på hovedrenovering af SR'en (habba, habba den kører godt!), Nye hjul og elektronisk tænding til MZ'eren (Wroooom!) og en ny 4 gears motor og lejer hele vejen rundt i stellet til Kreidleren er tiden endelig kommet til Ducati'en. Den meget fine TT2 replika tank jeg har købt af racer Torben skal monteres og yamaha TZ350 sædet fra Europlastsucci er blevet snittet op og skal smales igen med glasfiber. Derefter kommer kåben, nye 36mm dellorto PHF'er, nye clipon'er og meget andet godt, men først tank og sæde.

For at kunne montere tanken kræver det at der bliver svejset to beslag på stellet fortil. Efter et par prototyper nåede jeg til den her form.

På med dem. Ideen er at jeg bygger maskinen "færdig" og derefter skiller lortet ad igen, svejser alt fint og flot, maler stellet og så samler igen.
 
Bagtil skulle der saves lidt i stellet og der skulle svejses en pal på der kunne holde tanken.voila, så mangler jeg bare en gummi-strop der kan holde hele herligheden nede. Det bedste af det hele er at skidtet sidder satans godt fast og kan pilles af uden værktøj.
Nogenlunde i midten. Tanken er håndlavet og ikke præcis ens på begge sider, men det ser meget fornuftigt ud

Så var det sædets tur. Det blev snitter op for noget tid siden, men nu var det tid til at samle det igen. Før glasfiberen kom på kunne jeg holde det sammen med noget high-tech træKlippe-klister. Det er noget ækelt stads, men det virker stærkt, her efter første lag. More to come!

skidtet passer, nu mangler bare enormt meget arbejde med at slibe, polere, male.

Suki.....Mensa coming right up!

I profil. Røven ser noget stor ud i forhold til tanken, men bare vent til kåben kommer på!Ingen kommentarer:

Send en kommentar