lørdag den 13. oktober 2012

Nye sutter, så mangler jeg bare ALT andet

Mit MZ cross projekt er stadig i live. Jeg har flettet et 21'' forhjul - mit første hjemmebyggede hjul, og jeg har fået sat dæk på både for- og baghjul. Lige netop har været flaskehalsen i dette lavpraktiske projekt, hvor det kommende hjemmebyggede bagstels dimensioner og bagdæmpernes position er afhængigt af hvordan det hele arter sig med nye hjul på.

 

Motoren regner jeg med at restaurere her inden for et par uger, men jeg har også en ekstramotor, som kan sættes i mock-up' en hvis det skulle tage længere tid.

Den dobbeltvirkende forbremse er fra en Jawa og leveret af værkstedets gode ven Matej fra Prag.Som forudsagt så går bagdækket ikke fri af stiveren i bagsvingeren, så bagsvingeren skal forlænges smule, hvilket også giver mening i forhold til at jeg øger vandringen bagpå.

 

2 kommentarer:

 1. Hejsa

  Sikke en herlighed af en kommunistisk mudderscooter du er igang med. Jeg arbejder selv med en TS'er med henblik på at lave en trialmaskine. Jeg er svært interesseret i at høre mere om dine hjul... Hvor har du fået fat i fælge og eger? og passer jawa bremsen i MZ navet?

  Hvis der kan lokkes info ud af dig, er du velkommen til at skrive til mig på Mads@villebro.com

  Mvh
  Mads

  SvarSlet
 2. Hej Mads,

  Ja, Jawa bremsen passer i MZ navet, men der skal laves en lille spacer så den ikke slæber. Men det er nemt.

  Fælg og eger kan fu få ved http://stores.ebay.de/oldtimerreifendienst

  Skriv endelig på caferacersdk@gmail.com med lidt billeder og tekst om dit projekt, så vi kan vise lidt om det på bloggen,

  /Olle

  SvarSlet