mandag den 20. august 2012

Viva le France!

Egentlig var planen at smutte til Aserbajdsjan på sommerferie, men visumbøvl smed den plan i persillekværnen og så var det ellers bare afsted til Cote d'azur på den Franske riviera. Good times indeed og det vrimlede med fede veje og maskiner der fik høvl og celebrities af  flere slags.



Azur blåt vand, damen på vej til stranden og en habba habba Ducati sport classic

ohlala, oppe i bjergene vrimlede det med små landsbyer og fine maskiner
og hvad er nu det her midt i Cannes? Jamen er det ikke? Jo så sandelig! Gary Inman's fra Sideburns gamle Moto Guzzi Cafe racer hvis udvikling blev beskrevet nøje i Classic Bike's sider over et par år
På trods af den fancy adresse midt i filmbyens hotteste kvarter så guzzi'en sgu lidt sørgelig ud. død alu, rust de forkerte steder og et manglende luftfilter. Som en feteret Prom Queen der stak af med quarterback'en inden han afslørede sig som en voldelig alko og lige så stille slukkede for magien.




linierne er stadig i orden, but love is wanted!

ud over det så er Frankrig sgu nok verdens bedste motorcykel land. Sindssygt mange fede veje, en glorværdig MC tradition og masser af folk der brænder for sagen. Det viser sig også i magasinerne dernede. Pissefede blade i lange baner og jeg kan ikke et kvæk fransk.
Glamour så langt øjet rækker! En CX'er daser i solen og viser sin pimp topbox frem.
Uno er også Bad Ass i frankrig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar