mandag den 28. november 2011

This just in: MZ is bridging the gap!

Det er ingen hemmelighed at vi her på caferacers.dk ikke er særligt kræsne, når det kommer til motorcykler. Med en baggrund (og nutid: teufelskerle.dk) i gamle lorte-knallerter, så har vi sat barren lavt og fundet ud af at følelsen af fart er en satans relativ størrelse og at krom nogle gange er lidt pænere, når rusten bobler igennem. Derfor har vi også kastet vores kærlighed på de forkætrede gamle MZ'ere med al deres øst-æstetik (eller mangel på samme) og mange funktions-handicaps. Men som titlen på bloggen afslører handler den her blog også om Caferacere, og med en 8-9 stykker af slagsen i garagen, så er vi ikke uvæsentligt interesseret i stilen, omend vores definition af den synes at være lige så løs som fodkonsollen på en Kreidler.

Selvom en MZ ES150 i vores verden er en caferacer af Guds nåde, så er der folk der tager det hele et skridt videre og bygger bro mellem østtysk dream machine og britisk lean and mean bar hopper.

En af dem er Dave Taylor, som har skrevet til os:

Hey there Gentlemen........Just finished my MZ ETZ Racer, I've now put it up for sale, as I have no need to keep the bike as I don't have room for it. Hope you like it ??
Cheers, 
Keep up the great work with the blog !!
Dave (Lincoln, UK)2 kommentarer:

  1. Dave! Wonderful machine. Have you hid 120mph on it as Willy promised us it would do:)

    http://caferacersdk.blogspot.com/2011/01/wise-man-says-all-people-not-riding-mzs.html

    All the best from your MZ-infected brethren in Denmark

    SvarSlet