mandag den 3. oktober 2011

Researchtur til holbæk stumpemarked

På lørdag er der kæmpe Teufels Teilemarkt & Tanz. Det kan godt være at vi som unge frejdige fyre ikke har set æoner rulle forbi og opsuget tonsvis af livserfaring, men vi er dog klar på at lære af mere etablerede stumpemarkeder så det var afsted til stumpemarked i Holbæk, hvor solen skinende og der var meget at lære om Stumperi (men meget lidt at lære om Tanz...)


Søren svejsemand var klar ved kasserne! Op kl. 740 efter 3 timers søvn og afsted til Holbæk hvor de gode sager findes!Masser af knallertstumper og vakkelvorne borde, det burde vi også kunne klare


fedtede hatte og dialekter er også godt hvis der skal sælges knallertstumper


Og en øl før, efter og under maden...


Der skal være rig mulighed for at rode i kasser


Masser af maskiner der blev luftet i det gode vejr

Namme namme Jawa!Savle savle fin MZ'erEfter Stumpemarked og et lynvisit fra Johan var det afsted til Kalundborg egnen for at hente en fantastisk Fjero-Knallert/MC lift, her testes den af Søren K's Kawa med en anden Søren påDer blev desuden købt en fin finger/pladesaks, den skal vi nok blive glad for når der skal klippes julehjerter senere


Se hvor den kan!En koloenormus kompressor kom også hjem i indkøbsvognen. Den skal ud og bo i en kasse udenfor.Mere regulære stumper blev dog også hentet hjem, her en af de meget sjældne MZ ETS 250 tanke. Uhlalala!


og 24 skiver til Supertrapp udstødningen, Yehaaa!! Plus en med masser af hul i til ræs!

Dejlig dag på et dejligt stumpemarked, men det stikker vi let næste weekend. Husk at duk op med alle dine fine sager og SÆLG KØB SÆLG KØB!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar