søndag den 7. november 2010

Flimmeren!

I sidste måned var der premiere på en ny TV-serie på Discovery. Fokus er på Cafe Racere, hvilket umiddelbart er en god nyhed. Det ser spændende ud med masser af gamle maskiner og interviews med gutterne fra de gode gamle dage. Er der nogen der har set på sagerne? Manden bag, Mike Seate, har indtil videre kun produceret rygende lort og skampuler med glæde hele cafe racer scenen, men måske er det bedre den her gang. Er det blot en ny omgang Orange County Choppers og er sommerens Cafe Racer mode ApeHangers og frynser, eller bidrager det her med ny energi, der vil sætte fut i en scene der til tider kan virke som en opslidt mavesur britisk kamelulds-sutsko?


ud over klip af fordums tider bliver der også bygget en Honda-Cafe Racer i showet.

2 kommentarer:

  1. Ligner noget bæ! Der er jo masser af klip i den trailer fra hans virkeligt dårlige Cafe Racer dokumentar. Men det ser da ud til at være en effektiv måde at tage en motor ud af et stel på :-)

    SvarSlet
  2. Det skulle ikke undre om den gode Mike Seate endnu engang har tryllet noget puha frem. Men ja, gode mekanikere kan ikke skjule deres talent.Frem med Bjarke-hammeren og væk med stellet.

    Jonas

    SvarSlet