mandag den 16. august 2010

Uventet Guzzi-besøg

Bedst som Lacour og jeg i går eftermiddags gik i værkstedet og gjorde klar til en hyggelig aften (med besøg fra über coolio amerikaneren Nik fra knallertbanden 'Latebirds') rungede der pludselig noget så yndigt ude i gården.



Thomas havde fulgt lidt med her på bloggen, og da han alligvel var ude og lufte maskinen, besluttede han sig for slå et smut forbi værkstedet. Altid dejligt at lære nye mennesker at kende!



Vidunder maskinen er en Moto Guzi 750 S fra 1974 i noget nær fuldstændig original stand. Og som Thomas selv sagde, "Der er jo ingen grund til at bygge den om, når fabrikken spyttede den ud som en café racer!" Og det kan vi jo kun give ham ret i!



Lacour fik sendt lange blikke efter den smukke italienske konstruktion og spurgte ivrigt ind til kardan-trækket, som han jo også selv sværger til på CX'eren.



Thomas er ligesom os en fan af 'Joe Bar Team' - verdens nummer ét Cafe Racer tegneserie, og havde da også smidt et par klistermærker på maskinen for at bevidne det. Derudover så har han også hevet en af de mega fede AGV hjelme i land, som tidligere blev udbudt her på siden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar