onsdag den 12. maj 2010

Der gøres klar til ræs!


Som en anden Jørgen Clevin klippes der, og nu mangler jeg bare at male og klistre (læs: svejse).


Geoff Duke var også selv i gang med saksen...

2 kommentarer:

 1. Apropos Geoff Duke, så var jeg lige i milano for 2 uger siden. Efter en lille skarp kop kaffe gik jeg ned af gaden og stødte på en butik med gamle og nye mc i vinduet. Desværre var der lukket men efter ca 10 minutters "trykke-næsen-flad" på vinduet dukkede der en gammel mand op i mellem motorcyklerne og låste op for mig. Han talte ikke et ord engelsk, men gennem diverse rebus-tegninger, tegnsprog og gestekuleringer fandt jeg ud af at manden hed Alfredo Milani; værkskører for gilera!!!! Vandt to grand prix i 1951 på en Gilera 500ccm 4 cyl (måske verdens fedeste racer, motorblok støbt i ét stykke magnesium) og sluttede på en 2 plads efter Geoff Duke i 500cc world championship 1951. En levende legende..... wow.
  Jeg tog lidt billeder af bixen og gik derfra med et smil på læben....og ringede straks til Stange og aflagde rapport:)
  Men butikken er helt klart et besøg værd hvis man er i milano, der er en sjov blanding af gamle racegear og helt top modernet baneracer lir.
  Milani Motori
  Viale San Michele del Carso, 13
  20144 Milano, Italy
  mvh
  chr stampe

  SvarSlet
 2. Fedt! Vil satme gerne ned til Italien og drøne. Og hvis man kan slå et visit forbi et sted med ræs memorabilia, så er det jo endnu bedre. Og tak for billederne på mailen - den Gilera er for vild!

  SvarSlet