torsdag den 18. marts 2010

MZ Challenge 2011

Som det sikkert er gået op for mange har vi en usædvanlig svaghed for de østeuropæiske skønheder fra zschopau. Planen er at vi sommeren 2011kører rundt om sorte havet på 150 cc MZ'ere. Indtil videre går alt efter planen, det vil sige at der bliver raget MZ'ere til sig i massiv stil. Denne gang var det Knudsens tur:


Vores bedste ven HP stillede endnu engang sin fine Ford Transit fra gamle dage til rådighed, vi elsker den maskine! Turen gik mod en lille by syd for Mørkøv hvor der stod en 150 TS'er "Kan køre uden papirer". 700 kr!

Søren kunne ikke stå for den fine maskine og prisen blev endda forhandlet ned til 500 kr! Den kunne ikke lige starte, men det fikser vi snart, så ind i Transit'en med svinet og hurtigt væk fra den vest-sjællandske outback hvor folk mangler fortænder og ikke har varme på.

Vel hjemme i København var der lutter glade dage. MZ'eren er i fin stil og skal bare lige fifles lidt med så er det afsted (forhåbentligt!)

Gul MZ'er, Glad mand!

Igår blev der så pillet lidt ved maskinen. Maretti er en gammel MZ-(ma)rotte og gjorde sit, men strømmen var blev væk i det noget saksede ledningsnet, imorgen kommer Morten Risom dog til byen og så skal den snart komme i gang!

Den store plan, sommeren 2011 er det afste3d på MZ'erne!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar