mandag den 9. november 2009

På besøg i Oliehulen

Værkstedsdagen i torsdags blev brugt ude af huset. Maskinerne (knallerterne) blev sadlet op og vi drog afsted mod Oliehulen, der også har skruedag om torsdagen. Med på slæb havde vi Søren på hans Caféde CB400 og vores nye ven af huset, Tomer, i hans falmede Polo.


Primæraktiviteten bestod i at hyggesnakke rundt om Mads og hans amputerede Super X stel. Et vanvittigt projekt der får vores vildeste modifikationer til at ligne et tændrørsskift.

I Oliehulen hober maskinerne sig op og af pladsmangel må Ducatier under åben himmel kæmpe om regndråberne og udsigten til rust med Indians og andet kram. Men pladsmanglen giver også maskinrokader, så ud af gemmerne bagerst i værkstedet var "Jaton'en" hevet ud - en af det lidt mere specielle specials, må man sige.
En festival af aluminium med Jawa motor og påklistret Norton gearkasse - samt et stykke krysfiner til den sarte bagdel.

Årsagen til at "Jaton'en" fik lov at komme ud og lege, var at et Ducati-projekt slog sine folder i baglokalet. Et sammensurium af 80'er Ducati stumper er ved at blive til en racer af rang.


Åbenbart skulle en af begrundelserne bag projektet være, at det kunne være rart med en mere behagelig maskine - entusiaster finder på de sjoveste undskyldninger for at bygge ting.

Ellers var der en lille junior speedway maskine på display. Ejerens søn er normalt piloten bag rattet på disse 80 kubik, der yder beskedne 30 heste og vejer det samme som to æsker tændstikker og en pakke Stimorol.


Åbenbart rykker man en tre-fire stel til konfetti om året i speedwaysporten, så ideen er at det skal kunne lade sig gøre at bygge disse forholdsvis simple stel selv. Vi glæder os til at se mere til projektet.

Vi takker for en fed aften i Oliehulen. Det er alt for lang tid siden sidst!

2 kommentarer:

  1. sædet på den Jaton ser ud til at være lige en tand mere komfortabelt end det jeg har på XSeren...

    SvarSlet
  2. Jeps. Krydsfiner fjedrer en smule, hvorimod du vel bare har betrukket en haveflise eller sådan noget? :-)

    SvarSlet