mandag den 13. juli 2009

Nyt medlem i familien

Da jeg havde en Suzuki stående i kælderen, som jeg ikke fik kørt på, og allerede har to projekter, der ikke kører, fandt jeg det logisk at tilføje Ustabil Tids- og Pengesluger No. 1 til stalden: en Engelsk Twin.

Nærmere bestemt en Triumph 5TA Speed Twin fra 1962. Den har stået 2 år i et skur, og er rimeligt rå i kanten. Ledningsnettet ligner noget, der er udtænkt på et syretrip i 70erne (billeder kommer senere), og indersiden af karburatoren lignede en gennemsnitlig københavnsk drikkevandsledning; flere kalkaflejringer end på en et plejehjem.

Monobloc karburatoren er nu renset igennem - nu mangler jeg at trække et nyt ledningsnet. Det er vist noget med positivt stel... (ugh).

Her lidt dokumentation fra brøndenSå skulle der kunne komme benzin igennem igen...

2 kommentarer:

  1. det ser rigtigt godt ud! Jeg har også stået i garragen igår og revet mig i håret over lednings nettet....der var pillet ved det så starteren skulle trække strøm over hornet! det er nu fixet men stadig ingen lade egenskaber! øv. glæder mig til at se den live!

    SvarSlet
  2. Jeg står og laver ledningsnet på triumphen derhjemme, hvis du vil, så lad batteriet op og kom forbi, så ser vi på den...

    SvarSlet