tirsdag den 23. juni 2009

Cafe Racer get-together

Den åbne invitation sidste torsdag gav masser af gæster i værkstedet. Folk kom i små grupper og omkring en 10 stykker kiggede forbi. Det sker snart igen! Hvis du går og skruer på en Cafe racer derude er du velkommen til at smide en mail, vi vil hellere end gerne have besøg og snakke gamle maskiner.

Christoffer kiggede forbi med makkeren Angus. Begge kører på Suzuki GS'ere. Der blev pillet ved Christoffers maskine og givet råd på kryds og tværs. Det blev endda til en lille prøvetur og der er fint ryk i maskienen der har alubagsvinger og GSX-R forgaffel. Wroom!

Honda segmentet svigter aldrig og der dukkede også en ny-pimpet CB550'er op

Allan dukkede også op på en RD350 LC, dem har vi ikke haft besøg af før. Den lyder urimeligt hidsig!

Senere dukkede også 4-5 gutter op fra Arnes Dækværksted, desværre var stemningen da for munter til at der blev taget billeder, men det må komme næste gang.


Søren, der ellers er igang med et stort Harley projekt kiggede også forbi på hans Honda, som han snakker lidt om at få gjort lidt ved...


Ja, og som sagt var der besøg fra Arnes Dækværksted. Bjørn på sin Z1000, som på jysk må siges at være et ganske pænt stykke arbejde


Arnes Dækværksteds egen Axel Rose kom trillende på en maskine, der måske ikke helt var en cafe racer, men R60'eren er en fed maskine 'none the less'.

3 kommentarer:

 1. Hehe, jo tak for sidst!
  Det var sgu hyggeligt og spændende med hotdogs og det hele!

  Det må vi lige gøre en dag, hvor vi evt kan køre en lille tur, så man lige kan høre og se hinandens maskiner an, mens de rigtig lever!

  - Allan

  SvarSlet
 2. Se, her gik vi og troede at vi var de sidste overlevende fra dengang der var cafe racere til. Så glæden var ikke mindre da vi så jeres hjemmeside. Vi er ikke alene :-)Nu er spørgsmålet så "Hvor holder i til ?
  Mvh. Ole L. Lund

  SvarSlet
 3. Hej Caféracers

  Jeg har lige købt en BMW r100rs som jeg vil bygge om. Jeg er helt grøn i miljøet og søger ligesindede:-)

  Mvh. Anders Stilling

  SvarSlet