søndag den 17. maj 2009

Die wahre Wunder Machine

Bimmer er helt sikkert sagen og der er ingen tvivl om at de teutoniske boksere kan mange fine ting, men i virkeligheden findes der jo kun én tysk maskine der egner sig til dødsræs: Die Wunder aus Zschopau: MZ! (Ahem...). Søren K og jeg har i længere tid haft en fin TS250'er stående i sønderjylland, og den skulle da over i anledning af de nye faciliteter og nu hvor det seneste projekt er ude af døren. Lysgaard Senior lurede hurtigt mulighed for at slippe af med nogle uvurderlige stumper så det blev til ikke en, ikke to, ikke tre, men tre-en-halv MZ'er plus ca 400kg reservedele. SCORE!


"Det er det rene guld Jonas! Du kan let leve af at sælge sådanne sager, betragt det som et forskud på arven", yess......det vil jeg så. Der er tale om en rigtigt fin ES 150(EisenSchwein/bananmodel), en mindre fin ES'er og en halv TS 150'er og en lettere anløben TS250

Det gik med 90 hele vejen mod Køffe. Bilen var fyldt til randen med reservedele og der skulle hele tiden tjekkes om vi havde tabt hjul/skærme/stel/lygter og andre gode ting på vejen.

Det hele nåede trygt til Køffe og fandt sig et hjørne i det nye lokale. Ali sagde at vi godt måtte snuppe de træplader der står derinde så jeg må hellere se at få bygget en reol i en smart fart til alt det guld.

TS'eren er nogenlunde samlet og moteren har stadig kompression, måske er farten bare et batteri væk (HA!). Under alle omstændigheder skal det blive godt at få samlet en fin MZ'er til at suse rundt på og da de jo ikke er videre hurtigere end flere af bandens 50 CC'er kan de vel sagtens bruges uden plade på cykelstien, men racerblodet løber tyk i den fremmelige tyske totakters vener!Så sandeligt für männer die fahren können! Wroom wrooom!

1 kommentar: