mandag den 4. april 2011

League of Extraordinary Gentlemen

Med sans for det stilrene, har caferacers.dk indledt sæsonen. En smuttur til Taarbæk havn og kro, kronet med en fyrstelig omgang biksemad. Turens maskiner var udvalgt så vi kunne klare ethvert muligt scenarie turen til Taarbæk kunne kaste os ud i. Som tegneserieheltene fra League of Extraordinary Gentlemen præsenterede hver maskine en unik egenskab. Jonas’ ræverøde Ducati var klar til highspeed flugt fra mulig regn. Olle’s caferacer kunne klare eventuelle møder med unge piger, Patbajs ratbike (tjaa den larmer), Stanges African Twin var klar til de seriøse offroad udfordringer og en evt. global opvarmning og hvis dommedag endelig indtraf ved vi jo alle at der kun er to ting der overlever en nuklear katastrofe… Kakerlakker og the allmighty MZ.

Dette motley crew havde en dejlig søndag der gav et glimt af en lang og god sæson forude.


Ducati 750, MZ TS 150, Honda XRV750, Anders' RAT-SUKI og Olles SR500 må siges at være et bredt udsnit af typer og stilarter


Anders fortæller om alt det han skal nå inden han bliver voksen. Thomas og Onkel Stange lytter tålmodigt...Efter lidt faderlige råd fra Onkel Stange ser Anders lyst på fremtiden og den kommende sæson. Det hele skylles ned med lækker biksemad og fremragende cola.

Foråret er ankommet i mc-land.

2 kommentarer:

  1. tak for fee tur, glæder mig til masser af mere af det samme. Knudsen og jeg var ude ved Klaus i Brøndby og få svejset puff til Ducati'en i aften. han ahr masser af antikke fejemaskiner på 500cc, vilde sager!

    SvarSlet
  2. Yeah, sæsonstart! For satan jeg glæder mig oss til at komme ud og køre på xs'eren

    SvarSlet