tirsdag den 29. marts 2011

Store nummerplade dag

Over vinteren har der været vild aktivitet for at få alle de fine MZ-maskiner på vejen. 4 MZ TS150, 1 ES150'er og en ordentlig moppedreng af den store TS250 er blevet gjort klart. Det er dog let nok at lave MZ'ere (lige undtagen at få dem til at lade), den store hurdle er nummerpladen!Alle de papirer! Patbajs og Suki kæmper bravt med at få kragetærerne til at holde sig indenfor linierne.Flere kommer til. Søren svejsemand fik klyttet en MZ'er frem i top tempo og nu var alle 5 MZ'ere klar til pladen.


Tadah!!!! efter fantatisk service fra numerpladekontoret i sydhavnen (no shit!), var der 6 styk efterfølgende nummerplader til maskinerne. Alle til stolte østtyskere på nær, længst til højre hvor en sørgelig Ducati har sneget sig ind i det fine selskab.


Hjem i klubben, på med pladen og ud i sneen. Patbajs og Knudsen er som små børn i en slikbutik.


Snart skred sneen dog og hele banden kunne komme afsted. Meget rammende er der en der kører og tre der lige skal hjælpes lidt.


Som en lille sol! Thomas har elektronisk tænding, hvilket giver en flot lysproduktion


Foråret og mange mange dejlige kilometer/nedbrud venter forude!

1 kommentar:

  1. HS 16 744 er stærkt tilfreds. I morges drillede hun mig ellers groft. Måtte løbe rundt med den, ingen held. Gav den et sidste spark og sprut pak BANG tøftøftøftøftøftøftøf stod den smukt i tomgang. No wonder MZ har sjæl!

    SvarSlet