tirsdag den 1. september 2009

Postkort fra Le Paris!

En miniferie i Paris gav rig mulighed for at se på sagerne dernede. Der er et væld af tohjulere i Paris, desværre er langt de fleste af dem dog ret nye eller scootere, hvilket altsammen er noget bæ. Cafe Racer scenen i Frankrig er dog stor. De har f.eks. verdens bedste Cafe Racer magasin , der i sig selv er grund nok til at begynde at lære fransk. Der dukkede da også lidt maskiner op på gader og stræder, men man burde nok flytte derned, købe sig en gammel Guzzi og finde ud af hvem der skulle snakkes med og hvor man skulle køre.

Den her gamle Z1'er er i bedste Arne's Dækservice stil. Stor motor og fine detaljer, men desværre ved at falde fra hinanden.

styrdæmper er fine sager, det er en lappet tank ikke

Fin gammel Kawasaki, kan nok jordes af en tunet Kreidler, men jeg ville gerne have en!

Kawasaki W650 er uhyre populær dernede, sammen med de nye Bonneville'r og andre neo-retroer. Her er der en der har været flittig med power-wrap og det høje styr

Flot ducati. Jeg mistænker det gode vejr og fraværet af salt for at have holdt den på vejen

Dr er monster mange fede læderjakker dernede. Jeg selv er på udkig efter en Harro Rennweste, hvilket jeg da også fandt, men selvfølgeligt lige lidt for lille!


Der er flere fine steder i Paris, hvis man er til rock´n´roll. Fonzie's sted her ser fint ud og desuden kan Le petit Garage på Rue Jean-Pierre Timbaud anbefales varmt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar